Over mij - Schoonheidssalon Chantal Badoux
83
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-83,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
IMG-20160113-WA0007

Chantal Badoux

Chantal Badoux, dochter van Patricia Badoux (eigenaar van kapsalon Headrunner), met opleiding als kapster en schoonheidsspecialiste in haar zak, blijft ze zichzelf ontplooien door cursussen te volgen van de nieuwste (beauty) trends/ontwikkelingen en behandeld haar klanten met veel zorg.

Wie ben ik en wat doe ik?

Mijn naam is Chantal Badoux, ik ben een zelfstandige ondernemer en ben in het fantastische bezit van een eigen bedrijfje. Al van jongs af aan hielp ik in de kapsalon van mijn moeder en was ik omringt in een omgeving waar uiterlijke verzorging een must was. Dit vond ik altijd geweldig, het was voor mij dan ook een logische keuze om me hier in te verdiepen en ontwikkelen. Zo doende ben ik de schoonheidsopleiding en kappersopleiding gaan doen. Dankzij het grote voorbeeld van mijn moeder heb ik ondertussen een eigen kapsalon en schoonheidssalon op 2 locaties! Ik geniet elke dag weer van mijn werk en ik ben trots op wat ik tot nu toe bereikt heb.

WhatsApp-Image-2017-04-23-at-15.52

Voel je ontspannen en fris

Omringt door een gezellige sfeer kom je helemaal tot rust en geniet je van totale ontspanning in Schoonheidssalon Chantal Badoux.